Het is met vurige passie en diepe overtuiging dat we kennis delen van natuurtherapieën. Wat we doen is professionals aansteken met ‘the nature vibe’ zodat we meer verbonden zijn met onszelf en met de natuur. Dat is de motor die ons drijft. We opteren daarin voor de holistische aanpak, oftewel, we kijken naar het geheel in plaats van naar een apart onderdeel. Zo geloven we dat je huidkwaliteit niet alleen afhankelijk is van wat je erop smeert, maar ook in relatie staat tot onder meer wat je eet en tot hoe je je voelt. Door te kijken naar het geheel bekom je mooie en langdurige resultaten met je behandelingen.

Holistic Academy is een uitbreiding van Beauty&Energy BV.

Liese Verhaeghe – Oprichtster Beauty&Energy

De passie van Liese is mensen de tools aan te reiken om in contact te komen met hun volle potentieel. Van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling raakt ze helemaal op dreef. “Dat is wat mij intrigeert en drijft”, zegt ze en is ze dan bijna niet meer te stoppen.

“Je volle leven leven in verbinding met de natuur en met alles wat er is.” Liese studeerde politieke & sociale wetenschappen en bedrijfsadministratie, daarna legde ze zich toe op persoonlijke ontwikkeling met professionele communicatie, systemisch werk, transactionele analyse en lichaamswerk. Binnen Beauty&Energy verzorgt Liese de ondernemingsgerelateerde workshops en geeft training in persoonlijke ontwikkeling.

Inge Snellinx – Hoofdtrainster Beauty&Energy

Inge is gepassioneerd in het verder kijken dan de buitenkant, in het bewust worden van je innerlijke wereld en hoe je deze optimaal kan verzorgen. Inge raakt helemaal op dreef van natuurlijke verzorging en is gebeten van echte voeding. “Daar word ik vrolijk van”, lacht ze.

“Je hebt maar één lichaam gekregen om in te leven, draag er zorg voor dit leven!” Inge volgde met succes en diepgang de opleidingen: shiatsu, verdieping van 5 elementen, lichaamswerk, chakratherapie, kleur-en lichttherapie, epigenetisch huidtherapeut en orthomoleculair voedingscoach. Binnen Beauty&Energy verzorgt Inge alle PHYTO5 opleidingen.